0573 - 222 966 contact

Contact

U kunt op verschillende manieren contact zoeken met ons.

U kunt ons bezoeken op onze vestiging. U kunt ons telefonisch benaderen.

Contactgegevens

E-mail

info@berkelstaete.nl

Telefoon

0573 222 966

Fax

0573 257 100

Bezoekadres

Larenseweg 50
7241CN Lochem

Postadres

Postbus 16
7240 AA Lochem 

Telefonische bereikbaarheid, telefoonkosten en reactietijden

Het volmachtbedrijf Berkelstaete Assuradeuren werkt uitsluitend via adviseurs. Bij vragen, belt u daarom beter met uw adviseur. Bent u niet in bezit het telefoonnummer van uw adviseur, belt u dan 0573 222 970. Onze medewerkers zijn op werkdagen aanwezig van 09.00 uur tot 17.00 uur. Voor dringende zaken kunt u ook na deze uren terecht, u wordt dan doorgeschakeld naar een servicebedrijf. Wij werken niet met een keuzemeu en hebben dan ook geen wachttijden. Als u onverhoopt geen contact krijgt, belt u dan alstublieft opnieuw. Bij het bellen met ons betaalt u de gebruikelijke kosten. Wij werken niet met ‘betaalde’ telefoonnummers.

Als u ons belt, mailt of op een andere wijze contact met ons zoekt, reageren wij zo snel mogelijk via uw adviseur, maar in ieder geval binnen 10 werkdagen nadat wij stukken hebben ontvangen. Schademeldingen krijgen voorrang. Onze reactiestreeftijden zijn:

  1. het beantwoorden van informatieverzoeken van de klant over bestaande en nieuwe verzekeringen, maximaal 5 werkdagen
  2. het accepteren van nieuwe verzekeringen en het wijzigen en opzeggen van bestaande; maximaal 5 werkdagen
  3. het verstrekken van verzekeringstechnische opgaven en documenten, zoals: afgifte polissen en verzekeringsbewijzen (nieuwe en bestaande verzekeringen); maximaal 10 werkdagen
  4. schadebehandeling en verzekeringsuitkeringen; maximaal 5 werkdagen
  5. klachtenbehandeling, zie onze klachtenprocedure


Houd u er rekening mee dat ook uw adviseur wellicht nog reactietijden kent en dat de werkelijke termijn waarbinnen naar u gereageerd wordt, wat langer kan zijn.

© Berkelstaete 2024