0573 - 222 966 contact

Schade melden

Een schadegeval komt altijd ongelegen. U bent met spoed onderweg in het verkeer. Ben net thuis aan het verbouwen of net tijdens de vakantie valt u fotocamera in het water. U wilt geholpen worden. Daarom heeft u voor ons gekozen. Wij zijn er voor u!


Bekijk hieronder wat  u bij de diverse situaties moet doen? Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met de Alarmservice.

U wilt schade melden en hebt DIRECT hulp nodig

Neem contact op met de Alarmservice. Wij kunnen u direct bijstaan en eventueel hulpdiensten inschakelen. De Alarmservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op telefoonnummer 020 65 15 100. Medische reishulp kunt u ook digitaal aanvragen.

U wilt schade melden, maar hulp is niet direct nodig

Meld uw schade bij uw adviseur. Mocht u schriftelijk een schademelding willen doen, dan kunt u een schadeformulier invullen. Voor verschillende schadesituaties zijn verschillende schadeformulieren. Ook kunt u uw schade telefonisch melden bij uw adviseur.

U heeft schade door diefstal, inbraak of verlies

Doe altijd direct aangifte bij de plaatselijke politie. Ook als u in het buitenland bent. Als dat niet kan, meldt u de schade bij de reisleiding of bij de beheerder van uw tijdelijke verblijf. Vraag altijd naar een bewijs van aangifte.

U heeft een aanrijding

Vul direct samen met de tegenpartij de voorzijde van het Europees Schadeformulier in. Noteer de gegevens van eventuele getuigen. De achterzijde van het formulier kunt u later invullen. Ook is het verstandig foto's te maken van het voorval. Neem bij twijfel contact op met de Alarmservice.

Belangrijke telefoonnummers:

© Berkelstaete 2021