0573 - 222 966 contact

Over Berkelstaete

Graag laten we u nader kennis maken met Berkelstaete Assuradeuren, een onderdeel van de Thoma Groep uit Lochem.

De Thoma Groep is één van de grootste financiële dienstverleners in het oosten van het land. Zo'n 55 medewerkers behartigen de financiële en verzekeringsbelangen van duizenden particulieren en bedrijven. Door onze 100% onafhankelijkheid zijn we altijd in staat uw belang voorop te stellen.

Specialismen
U kunt gebruik maken van de expertise die wij in huis hebben. Deze expertise is terug te vinden in onze specialistenbureaus:
  • een Bedrijvenbureau voor zakelijke schadeverzekeringen;
  • een EB-bureau voor alle arbeidsongeschiktheid- en werknemersvoorzieningen;
  • een Pensioenbureau voor alle inkomensvoorzieningen;
  • en een Hypothekenbureau voor allerlei financieringen.

We staan bekend om onze professionele analyse van pensioen- en verzekeringspakketten, onze snelle, gedegen offertes en de voortvarende afhandeling.

Uw belang
Graag laten we u nader kennismaken met Berkelstaete Assuradeuren uit Lochem, al meer dan 50 jaar actief in de financiële dienstverlening. Continuïteit van uw organisatie staat voorop. U kunt zich weer bezighouden met ondernemen. Eén ding staat bij Berkelstaete Assuradeuren altijd voorop: uw belang. Want ons motto is: uw belang is ons belang!

Aandeelhouder
Met ingang van 1 januari 2012 is Fatum Holding NV aandeelhouder van Berkelsteate Assuradeuren en gelieerde ondernemingen. De positie van Berkelstaete ten opzichte van haar klanten verandert hierdoor niet.
© Berkelstaete 2024